RSS

Bumi Pertiwiku

12 Okt

Bumi pertiwiku nangis lan nelangsa

Ah…

Ana apa ta iki?

Akeh mayit padha gumelethek

Gawe miris ing ati

Bom, banjir, tsunami

Gunung mbledos lan lindu

Gawe bumi pertiwiku

Gonjang-ganjing

Ana apa ta iki?

Apa iki ganjaran?

Ganjaran kanggo rakyat Indonesia

Sing gawe rusaking

Alam bumi pertiwi

 

 

 

Semarang, 2007 (tugas mata kuliah puisi jawa tradisional

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Oktober 12, 2011 in geguritanq

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: