RSS

unggah-ungguh krama

21 Nov

unggah-ungguh basa Jawa jenis kaping pindho yaiku krama. krama kuwi dianggo marang wong enom ing wong tuwa.. ing ngisor iki presentasi kanggo pasinaon unggah-ungguh krama

krama

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada November 21, 2010 in PRANGKAT

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: